49,000.00дин. 46,000.00дин.

Sigurnosna vrata Klasik 40

Sigurnosna vrata Klasik su domaće proizvodnje i predstavljaju proizvod više klase. Nastala su kao plod dugogodišnjeg iskustva u oblasti proizvodnje sigurnosnih vrata. Izrađuju se u standarnim dimenzijama i to 900x2020mm i 1000x2050mm, ali postoji i mogućnost specijalnih porudžbina vanstandardnih vrata. Zaključavanje se vrši u 6 pozicija i to 4 u pravcu same brave i po jedna u gornjem i donjem delu vrata.Vrata su izrađena od čeličnog lima debljine 1,2mm a finalno su obložena kvalitetnim drvenim dekorativnim oblogama debljine 8mm.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Raspitajte se o proizvodu

Odgovaramo u istom danu.

stikeri 6rata

Iznos Rate

6817 rsd

Kategorija:
  • Opis Proizvoda
  • Tehničke karakteristike
  • Dostupno u Bojama

Product Description

Sigurnosna vrata Klasik 40

Sigurnosna vrata model Klasik 40, su vrata domaće proizvodnje koja finalno izlaze iz našeg proizvodnog pogona. Sigurnosna čelična vrata se koriste kao ulazna vrata u stanove i javne objekte. Ovaj model vrata je nastao dugogodišnjim trudom i radom našeg kreativnog tima, koji se trudio da napravi takva sigurnosna vrata koja će vaš dom učiniti bezbednijim i toplijim, a pri tome vodeći računa da cene vrata budu primerene našem tržištu.

Ova sigurnosna vrata su proizvod više klase, i izrađuju se u standarnim dimenzijama i to 900x2020mm i 1000x2050mm – standardna vrata. U specifičnim slučajevima možemo izaći korisnicima u susret koliko je to moguće i izraditi sigurnosna vrata po željenoj meri – vanstandardna vrata.

Vrata u osnovi poseduju jednu sigurnosnu bravu Italijanske proizvodnje sa kasa – sef ključem, i to je glavna brava na samim vratima. Brava se isporučuje u setu sa 3+1 radni ključ što korisniku daje sigurnost da posle ugradnje vrata ne moraju razmišljati o tome da li neko eventualno poseduje kopiju njegovog ključa (ova mogućnost je izbegnuta korišćenjem radnog ključa). Zaključavanje se vrši u 6 pozicija i to 4 u pravcu same brave i po jedna u gornjem i donjem delu vrata. Na vrata se po zahtevu kupca može ugraditi i dodatna – dnevna brava, koja dodatno obezbeđuje vrata u 4 pozicije.

Dodatna brava poseduje cilindar sa kodiranim klučem, a samo zaključavanje se sa spoljne strane vrši ključem dok se sa unutrašnje strane koristi leptir, što nam daje konfor pri korišćenju. Vrata su izrađena od čeličnog lima debljine 1,2mm a finalno su obložena kvalitetnim drvenim dekorativnim oblogama debljine 8mm. Spoljne obloge su u standardnu izrađene od oplemenjene iverice debljine 8mm u više boja i dezena, a po želji kupca mogu biti od MDF-a farbanog poliuretanskim bojama ili furnirang i bajcovanog po želji kupca.

Za sva sigurnosna vrata kupljena kod nas smo obezbedili opciju ugradnja – montaža vrata na teritoriji Beograd. Montažu vrši ekipa profesionalaca koji mogu odgovoriti na skoro bilo kakav specifičan zahtev kupca što podrazumeva i dodatne građevinske radove (štemovanje, zidanje i sl.) Ugradnja vrata se dodatno naplaćuje prema važećem cenovniku. Cene vrata i dodatnih usluga možete dobiti u bilo kom našem prodajnom salonu, pozivom na neki od naših telefonskih brojeva ili slanjem upita putem e-maila.

Za sva sigurnosna vrata kupljena kod nas smo obezbedili uslugu ugradnje vrata. Montaža sigurnosnih vrata može biti bravarska ili kompletna.

Štok: Štok za sigurnosna čelična vrata Klasik je napravljen od isprofilisanog čeličnog lima debljine 2mm koji je plastificiran. Dubina štoka je 8,5cm i potpuno je ravan, tako da se vrata mogu postavljati sa spoljne ili unutrašnje strane objekta bez obzira na debljinu samog zida.Ovaj model je posebno zgodan u starogradnji gde su u većini slučajeva ostavljeni mali zidarski otvori (oko 90 cm) jer pruža veliki otvor kroz koji se prolazi (svetli otvor) od čak 78 cm Štok ima klasične šarke. Na štoku se nalaze i dve fiksne kandže koja se uvlače u zadnji deo štoka prilikom zatvaranja vrata što onemogućava podizanje istih prilikom pokušaja nasilnog otvaranja i obezbedjuju vrata u još 2 pozicije. Prag se isporučuje u kompletu sa vratima. Krilo: Krilo vrata je izrađeno od table čeličnog lima debljine 1.5mm,ojačano po obodima I sa po dva uzdužna I dva poprečna omega profila. Debljina krila je 70mm. Ispunjeno je mineralnom vunom debljine 50mm što i čini termo I zvučnu izolaciju istih. Krilo sa spoljne strane čine obloge od po 8mm koje mogu biti od oplemenjene iverice, medijapana obloženog termo PVC folijom ili medijapana farbanog poliuretanskom bojom. U ponudi vam možemo ponuditi širok spektar boja, a posebna pogodnost je to što možete izabrati kombinaciju da obloga sa jedne strane bude u jednoj a sa druge strane u drugoj boji. Špijunka na krilu vrata je širokougaona (takozvano riblje oko) a boja iste je prilagođena prema boji ostale opreme na samim vratima. Brave: Sigurnosna metalna vrata Klasik u osnovi poseduje jednu bravu. Najčešće se koristi brava sa sef (kasa) ključem Italijanskog proizvođeča “Mottura”. Zaključavanje se vrši u 6 tačaka i to: 4 šipa koji izlaze iz same brave, po 1 šip koji izlaze prema gornjem i prema donjem delu štoka. Ovaj model vrata ima mogućnost ugradnje dodatne (tj.gornje ) brave koja poseduje cilindar sa kodiranim ključem a koji se koristi sa spoljne strane vrata i sa leptirom koji se koristi sa unutrašnje strane. Ova brava se najčešće za kratke izlaske iz objekta ili dok ste unutar istog. Ova brava je vrlo funkcionalna i pruža korisniku dodatan konfor. Kvake i štitnici su izrađeni u hrom (srebrnoj) i mesing (zlatnoj) varijanti.