15,900.00дин.

La Nostra Porta

Sobna vrata la Nostra Porta nastala su na osnovu potrebe tržišta za vratima koja zadovoljavaju sve kriterijume kvaliteta i dugotrajnosti uz ekonomsku pristupačnost. Mogu se poručiti i kao dvokrilna vrata ili kao klizna vrata. Takođe moguće je isecanje otvora za staklo kao i izrada nadsvetla.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Raspitajte se o proizvodu

Odgovaramo u istom danu.

stikeri 6rata

Iznos Rate

2650 rsd

  • Opis Proizvoda
  • Tehničke karakteristike
  • Dodtupno u bojama

Product Description

Sobna vrata La Nostra Porta

Sobna vrata – model La Nostra Porta su nastala dugogodišnjim radom i stalnom komunikacijom sa tržištem. Tako je proizvođač vrata došao do savremenog proizvoda. Upotrebom savremene proizvodne tehnologije i lične kreativnosti nastao je proizvod koji u punoj meri zadovoljava sve kriterijume kvaliteta, jako prihvatljiv dizajn, kao i ekonomsku pristupačnost. Dosta velika ulaganja u ovaj proizvod za sigurno već pokazuju pozitivne reakcije tržišta.

Cena sobnih vrata se odnosi na vrata zidarske širine: 700/800/900 x 2050mm

Ukoliko se odlučite za kupovinu sobnih vrata u nekom od našim maloprodajnih objekata, za vas smo obezbedili i profesionalnu ugradnjau vrata. Za ugradnju vrata smo vam obezbedili profesionalnu i obučenu ekipu montažera sa dugogodišnjim iskustvom. Montaža vrata se uglavnom radi po završetku svih građevinskih radova,gletovanja i krečenja, jer su vrata u većini izvedbi predviđena za suvu montažu.

Krilo za sobna vrata ispunjeno je kartonskim saćem. Obostrano je obloženo kvalitetnim medijapan pločama debljine 3,3mm koje presvučene kvalitetnom melaminskom folijom debljine 80gr. Štok vrata je izrađen medijapana i presvučen melaminskom folijom debljine 80gr. Sobna vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama, kao i po meri i želji kupca.
Melaminska folija