PVC Stolarija Trocal – Pet Komora Širine 70MM

PVC stolarija Nemačkog proizvođača TROCAL – odličan odnos između cene i kvaliteta. Proizvođač ovih profila International Profile Group u procesu proizvodnje PVC profila koristi sirovine sa hemijskim stabilizatorima na bazi kalcijum-cinka, a čime se izbegava korišćenje olova u procesu proizvodnje.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Raspitajte se o proizvodu

Odgovaramo u istom danu.

stikeri 6rataStikeri 84rate

Cena na upit!

Kategorija:
  • Opis Proizvoda
  • Tehničke karakteristike
  • Dostupno u bojama

Product Description

PVC Stolarija Trocal – Pet Komora Širine 70MM opis

PROFILinoutic-logo Talaris
OKOVsiegenia_aubi
Okretno nagibniKlizniKombi systemPodizno klizniHarmo klizni
okretno nagibni prozor1
Okretno-nagibni prozori su najčešće korišćeni i najpraktičniji prozori. Dozvoljavaju otvaranje oko krajnje desne ili leve ose (okretni mehanizam) ili oko najniže ose (nagibni ili kipni mehanizam).
Klizni prozor
Klizni prozori su praktični zbog toga što njihovim otvaranjem krila ne zauzimaju prostor već klize jedno pored drugog. Okov za klizne prozore ne dozvoljava upotrebu gume za dihtovanje, već se u ovom slučaju koriste četkice. Četkice ne mogu obozbediti dobro dihtovanje. Time se klizni prozori koriste da zastakljivanje terasa ili pregrađivanje prostorija gde nije neophodno obezbediti savršeno dihtovanje. Za dobro dihtovanje preporučuju se Podizno klizni ili otklopno klizni prozori i vrata.
Otklopno klizni prozor
Otklopno-klizni prozori pretstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora i dobro dihtovanje. Mehanizam funkcioniše tako što prilikom otvaranja krilo se prvo odvoji od štoka prema unutrašnjosti prostorije a zatim može da klizi u stranu. Potrebno je obezbediti još jedan fiksni element preko koga će krilo klizati. Ovaj mehanizam omogućava upotrebu diht gume i time obezbeđuje odlično dihtovanje za razliku od klasičnog kliznog sistema.
Podizno klizni PVC prozor
Podizno-klizni prozori pretstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora i dobro dihtovanje. Mehanizam funkcioniše tako što prilikom otvaranja krilo se prvo odigne od štoka i time odvoji gumu od štoka a zatim može da klizi u stranu. Sva krila ovog sistema mogu se pomerati. Korišćenjem diht gume obezbeđuje se odlično dihtovanje za razliku od klasičnog kliznog sistema.
Harmonika PVC vrata i prozori
Harmo-klizni prozori pogodni su za zastakljivanje širokih otvora sa zahtevom za potpunim otvaranjem. Otvaranje se vrši unakrsnim slaganjem krila jedno preko drugog uz njihovo klizanje u jednu stranu. Pogodni su za zastakljivanje terasa.

Topologija harmo kliznih vrata

harmo tipologija

PVC stolarija Nemačkog proizvođača TROCAL – odličan odnos između cene i kvaliteta. Proizvođač ovih profila International Profile Group u procesu proizvodnje PVC profila koristi sirovine sa hemijskim stabilizatorima na bazi kalcijum-cinka, a čime se izbegava korišćenje olova u procesu proizvodnje. Ekstrudirani PVC profili Trocal 70A.5 izrađeni po Greenline tehnologiji pa tako nova generacija PVC profila za prozore ispunjava sve zadate ekološke zahteve. PVC stolarija i prozori se izrađuju od petokomornih profila debljine 70mm i okovani su sa Nemačkim Winkhaus – Active Pilot okovom.

PVC prozori su u standardnoj varijanti ostakljeni sa niskoemisionim staklom punjenim argonom u termopaketu 4+16+4 (clima guard premium Ug=1,1w/m2K) renomiranog proizvođača Guardian. PVC stolarija u ovom profilu se standardno isporučuje u beloj boji a po želji kupca može se poručiti i stolarija u boji drveta – više boja. Cene stolarije i sve dodatne informacije možete dobiti u bilo kom od naših prodajnih salona.

PVC prozori se mogu uraditi u sledecim sistemina:

-okretni
-nagibmi
-okretno nagibni
-otklopno klizni – kombi sistem
-podizno klizni – klizna stena

širina PVC profila: 70mm

broj komora: 5 izolaciona vrednost profila: Uf = 1.3W/m2K standardno zastakljivanje termopan paketom 4+16+4 Loe-w - Ug=1,1W/m2K dve zaptivne dihtung gume, tj. AD sistem sive boje podržano staklo u termopanu debljine do 44mm