PVC Stolarija Trocal – Šest Komora Širine 88MM

PVC stolarija izrađena od Nemačkih profila Trocal 88mm sa 6 komora– sasvim slobodno možemo reći spada u sam vrh po pitanju standarda za zastakljivanje svih vrsta objekata. Proizvođač ovih profila je International Profile Group, a koja u procesu proizvodnje ovih PVC profila ne koristi olovo, već koristi sirovine sa hemijskim stabilizatorima na bazi kalcijum-cinka. PVC profili Trocal 88mm su izrađeni po Greenline tehnologiji, pa stim ova najnovija generacija profila ispunjava sve kriterijume sadašnje gradnje kao i sve zadate ekološke zahteve.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Raspitajte se o proizvodu

Odgovaramo u istom danu.

stikeri 6rataStikeri 84rate

Cena na upit!

Kategorija:
  • Opis Proizvoda
  • Tehničke karakteristike
  • Dostupno u bojama

Product Description

PVC Stolarija Trocal – Šest Komora Širine 88MM opis

PROFILinoutic-logo Talaris
OKOVsiegenia_aubi
Okretno nagibniKlizniKombi systemPodizno klizniHarmo klizni
okretno nagibni prozor1
Okretno-nagibni prozori su najčešće korišćeni i najpraktičniji prozori. Dozvoljavaju otvaranje oko krajnje desne ili leve ose (okretni mehanizam) ili oko najniže ose (nagibni ili kipni mehanizam).
Klizni prozor
Klizni prozori su praktični zbog toga što njihovim otvaranjem krila ne zauzimaju prostor već klize jedno pored drugog. Okov za klizne prozore ne dozvoljava upotrebu gume za dihtovanje, već se u ovom slučaju koriste četkice. Četkice ne mogu obozbediti dobro dihtovanje. Time se klizni prozori koriste da zastakljivanje terasa ili pregrađivanje prostorija gde nije neophodno obezbediti savršeno dihtovanje. Za dobro dihtovanje preporučuju se Podizno klizni ili otklopno klizni prozori i vrata.
Otklopno klizni prozor
Otklopno-klizni prozori pretstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora i dobro dihtovanje. Mehanizam funkcioniše tako što prilikom otvaranja krilo se prvo odvoji od štoka prema unutrašnjosti prostorije a zatim može da klizi u stranu. Potrebno je obezbediti još jedan fiksni element preko koga će krilo klizati. Ovaj mehanizam omogućava upotrebu diht gume i time obezbeđuje odlično dihtovanje za razliku od klasičnog kliznog sistema.
Podizno klizni PVC prozor
Podizno-klizni prozori pretstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora i dobro dihtovanje. Mehanizam funkcioniše tako što prilikom otvaranja krilo se prvo odigne od štoka i time odvoji gumu od štoka a zatim može da klizi u stranu. Sva krila ovog sistema mogu se pomerati. Korišćenjem diht gume obezbeđuje se odlično dihtovanje za razliku od klasičnog kliznog sistema.
Harmonika PVC vrata i prozori

Harmo-klizni prozori pogodni su za zastakljivanje širokih otvora sa zahtevom za potpunim otvaranjem. Otvaranje se vrši unakrsnim slaganjem krila jedno preko drugog uz njihovo klizanje u jednu stranu. Pogodni su za zastakljivanje terasa.

Topologija harmo kliznih vrata

harmo tipologija

PVC stolarija izrađena od Nemačkih profila Trocal 88mm sa 6 komora– sasvim slobodno možemo reći spada u sam vrh po pitanju standarda za zastakljivanje svih vrsta objekata. Proizvođač ovih profila je International Profile Group, a koja u procesu proizvodnje ovih PVC profila ne koristi olovo, već koristi sirovine sa hemijskim stabilizatorima na bazi kalcijum-cinka. PVC profili Trocal 88mm su izrađeni po Greenline tehnologiji, pa stim ova najnovija generacija profila ispunjava sve kriterijume sadašnje gradnje kao i sve zadate ekološke zahteve. PVC stolarija od ove vrste profila je kovana sa savremenim Nemačkim Winkhaus – Active Pilot okovom.U standarnom paketu PVC prozori su zastakljeni sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom u termopaketu 4+14+4+14+4 sa izolacionim faktorom Ug=0,6w/m2K – clima guard premium renomiranog proizvođača Guardian. PVC stolarija se standardno isporučuje u beloj boji a na zahtev kupca ista se može poručiti u boji drveta – više boja, a takođe se ista može isporučiti sa spoljnom aluminijumstom oblogom. Cene prozora i svih dodatnih elemenata možete potražiti u bilo kom od naših prodajnih salona na lokaciji Beograd.

širina PVC profila: 88mm

broj komora: 6 izolaciona vrednost profila: Uf = 1.1W/m2K standardno zastakljivanje termopan paketom 4+14+4+12+4 Loe-w - Ug=0,6W/m2K tri zaptivne dihtung gume, tj. AD sistem sive boje podržano staklo u termopanu debljine do 40-51mm