50,000.00дин.

Sigurnosna Vrata Krilo

Specijalno za stanare novobeogradskih blokova 44,61,62,63,64, Zemun Karađorđeva ulica, Čukarička padina, Vidikovački venac i dr. gde su metalni štokovi izliveni sa betonskim zidom napravili smo sigurnosno krilo gde se zadržava postojeći štok.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Raspitajte se o proizvodu

Odgovaramo u istom danu.

stikeri 6rata

Iznos Rate

6490 rsd

trts

Kategorija:
  • Opis Proizvoda
  • Tehničke karakteristike
  • Dostupno u bojama

Product Description

Sigurnosna Vrata Krilo opis

Specijalno za stanare novobeogradskih blokova 44,61,62,63,64, Zemun Karađorđeva ulica, Čukarička padina, Vidikovački venac idr. gde su metalni štokovi izliveni sa betonskim zidom napravili smo sigurnosno krilo gde se zadržava postojeći štok.
Pre su se ugrađivala vrata sa metalnim štokom i drvenim krilom. Kako ta vrsta vrata odavno postala nebezbedna i došlo je vreme da ih zamenite. Mi smo za vas pripremili specijalna vrata za ovake prilike.

 

Da bi se postavila klasična sigurnosna vrata koja idu sa svojim štokom neophodno je skinuti stari metalni štok, razbiti barem 10cm betona, iseći noseću armaturu (14mm rebrasta). Šut i prašina koji se proizvode su veliki kao I buka.

 

Ovakava intervencija iziskuje dosta više finansiskih sredstava, štemovanje, rušenje, prašinu, buku…

 

Svi koji žele da izbegnu ovakve neprijatnosti SIGURNOSNA VRATA KRILO!

 

Vrata su dostupna samo u našem prodajnom salonu u Nehruovoj 51a na Novom Beogradu.
Sa spoljne strane je čeličan lim debljine 2mm. Unutrašnja strana je medijapan debljine 16 mm. Između su čelicna ojačanja sa mineralnom vunom. Imaju dve brave i to gornja sa sef ključem i donja brava sa cilindrom marke multilock ili cisa. Ukupna debljina krila je 45 mm.Ima dve dihtung gume,i to na krilu i štoku.