66,000.00дин. 60,000.00дин.

Sigurnosna vrata Klasik 50

Sigurnosna vrata model Klasik serija 50 su vrata više klase. Finalni proizvod izlazi iz naše proizvodnje koja se nalazi na lokaciji Beograd. Ovaj model vrata je nastao dugogodišnjim ispitivanjem tržišta i velikom željom i trudom našeg stručnog tima da proizvede vrata koja će u svakom pogledu zadovoljiti sve zahtevnije tržište današnjice.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Raspitajte se o proizvodu

Odgovaramo u istom danu.

stikeri 6rata

Iznos Rate

8983 rsd

Kategorija:
  • Opis Proizvoda
  • Tehničke karakteristike
  • Dostupno u Bojama

Product Description

Sigurnosna vrata Klasik 50 opis

Sigurnosna vrata model Klasik serija 50 su vrata više klase. Finalni proizvod izlazi iz naše proizvodnje koja se nalazi na lokaciji Beograd. Ovaj model vrata je nastao dugogodišnjim ispitivanjem tržišta i velikom željom i trudom našeg stručnog tima da proizvede vrata koja će u svakom pogledu zadovoljiti sve zahtevnije tržište današnjice. Tako se moralo voditi računa da cene vrata budu pristupačne skoro svakom prosečnom kupcu a da pri tome kvalitet samih vrata bude na što višem nivou.

Sigurnosna vrata iz ove serije su sasvim sigurno možemo reći odgovor na ovakav zahtev kupca. Kako bi cene vrata bili primerene našem tržištu, ista se izrađuju i isporučuju u standardnim dimenzijama i to 900x2020mm,950x2020mm,1000x2050mm i 1000x2100mm. Ovakva vrata se mogu izraditi i sporučiti u roku od svega nekoliko dana. Takođe, na poseban zahtev kupca sigurnosna vrata se mogu izraditi i u željenoj meri kupca, stim što je onda rok za izradu vrata nešto duži.

Vrata su finalno obložena dekorativnim oblogama koje su u osnovi od univer ploča sa širokim izborom boja i dezena. Takođe po želji kupca obloge mogu biti od MDF-a farbanog poliuretanskim bojama ili od furniranog MDF-a i bajcovanog u željenu boju kupca. Sigurnosna vrata model klasik 50 u osnovi poseduju jednu sigurnosnu bravu sa kasa ključem Italijanskog proizvođača Mottura. Zabravljivanje se vrši u 6 pozicija i to 4 pozicije u pravcu brave i po jedna pozicija u gornji i donji deo vrata.

Prema zahtevu kupca u sigurnosna vrata se može ugraditi i dodatna – dnevna brava koja se isporučuje sa kodiranim cilindrom Italijanskog proizvođača Cisa, koji sa unutrašnje strane poseduje leptir za zaključavanje vrata a što korisniku daje konfor prilikom korišćenja. Montaža – ugradnja vrata je obezbeđena svakom našem kupcu na teritoriji Beograd a ista se naplaćuje prema važećem cenovniku.

Štok vrata: Štok vrata je izrađen od isprofilisanog čeličnog lima debljine 1,5mm, koji je plastificiran prema boji po izboru kupca. Dubina štoka je 70mm a isti ne poseduje pervajz lajsne, pa se iz tog razloga vrata možemo postaviti u bilo kom položaju prilikom ugradnje (na spoljni ili unutrašnji deo otvora) a pogodna su i za takozvanu tunel montažu. Svetli otvor na vratima je poprilično veliki tako da na zidarskom otvoru od 900mm po ugradnji vrata dobijamo svetli orvor (najužu meru na vratima) od 880mm. Štok poseduje takozvane 3D šarke koje omogućavaju štelovanje vrata u svim pravcima kao i najfinije podešavanje posle ugradnje vrata. Prag se nalazi u sklopu štoka i isti je plastificiran u boju kao i štok. Krilo: Krilo vrata je izrađeno od table čeličnog lima debljine 1,2mm koja je po obodima ojačana. Takođe, u samom krilu se nalaze 2 vertikalna i 2 horizontalna omega profila koja dodatno učvršuju vrata i daju im potrebnu stabilnost. Krilo je ispunjeno mineralnom vunom debljine 5 cm, a što čini termo i zvučnu izolaciju vrata. Debljina krila zajedno sa dekorativnim oblogama je 70mm. Debljina obloga (spoljne i unutrašnje) je 8mm a iste mogu biti od HDF-a ili od MDF-a u više boja i dezena. Takođe, na zahtev kupca se na vrata sa spoljne strane može staviti jedna vrsta i boja obloge a na unutrašnju druga, stim što štok i jahači koji drže aluminijumske obloge moraju biti u jednoj boji. Na kriulu vrata se nalaze 2 fiksne kandže koje se prilikom zatvaranja vrata uvlače u sam štok, i na taj način dobijamo dodatno obezbeđenje na samim vratima prilikom pokušaja nasilnog otvaranja. Sigurnosna brava: Sigurnosna vrata klasik serije 50 poseduju sigurnosnu bravu Italijanskog proizvođača "Mottura" koja se isporučuje sa setom od 3 ključa. Takođe uz bravu se dobija i jedan radni - majstorski ključ koji se koristi za vreme montaže vrata, dok se po završetku ugradnje vrši prekodiravanje brave i kupcu daje originalni paket sa ključevima. Ovo otklanja svaku sumnju korisnika da neko drugi eventualno može imati kopiju ključeva. Po zahtevu kupca na vrata se može ugraditi i dodatna brava sa kodiranim cilindrom i leptir zaključavanjem sa unutrašnje strane, što korisniku olakšava rukovanjem vratima prilikom boravka u prostoru.