20,000.00дин. 19,000.00дин.

SIgurnosna vrata Tal – 1 brava

Najjeftinija sigurnosna vrata u našoj ponudi nikako ne znače i da su niskog kvaliteta. Izražena od plastificiranog ima debljine 0.6mm dok je štok izrađen od lima debljine 1,2mm. Sigurnosna brava zaključava vrata u 11 tačaka, dok u standardnu opremu spada i reza za zabravljivanje sa unutrašnje strane, koja ne spada u standardnu ponudu ni kod svih mnogo skupljih modela.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Raspitajte se o proizvodu

Odgovaramo u istom danu.

stikeri 6rata

Iznos Rate

3150 rsd

Kategorija:
  • Opis Proizvoda
  • Dostupno u Bojama

Product Description

Sigurnosna vrata Tal – 1 brava opis

Sigurnosna vrata-model Tal sa jednom bravom Vam možemo ponuditi u građevinskim dimenzijama 900x2020mm i 1000×2050 mm. Sigurnosna vrata se isporučuju u beloj i braon boji sa dezenom drveta.

Štok za sigurnosna vrata je napravljen od čeličnog lima debljine 1,2mm koji je spolja finalno plastificiran. Dubina štoka je 105mm i na njemu ne postoje pervajz lajsne tako da vrata mogu da se postavljaju sa spoljne ili unutrašnje strane objekta bez obzira na debljinu samog zida. Šarke se nalaze sakrivene unutar štoka tako da se ne mogu primetiti kada su vrata u zatvorenom požaju, što onemogućava podizanje istih prilikom pokušaja nasilnog otvaranja, a takođe omogućavaju otvaranje vrata pod uglom od 120º. Štok poseduje i prag koji je izrađen od prohroma.

Krilo vrata je izrađeno od čeličnog lima debljine po 0,6 mm obostrano, koji je takođe finalno plastificiran. Debljina krila je 65 mm. Ispunjeno je papirno-stiropornim saćem što vratima daje termo i zvučnu izolaciju. Krilo je prilagođeno boji štoka što znači da je u beloj i braon boji i to sa dezenom (šara sa kockicama). Špijunka na krilu vrata je širokougaona (takozvano riblje oko) a boja iste je prilagođena prema boji ostale opreme na samim vratima.

Sigurnosna vrata-model Tal.3 poseduju jednu bravu. Brava je sa kodiranim cilindrom i isporučuje se sa 5 ključeva, a samo zaključavanje se vrši u 11 tačaka i to: 3 šipa koji izlaze iz same brave, po dva šipa u gornjem i donjem delu koji izlaze takođe u pravcu same brave i po dva šipa koji izlaze prema gornjem i prema donjem delu štoka. Glavna brava poseduje i dodatnu rezu za zaključavanje kada se nalazite u stanu i nemože se otvoriti sa spoljne strane pomocu ključa. Kvake i štitnici su izrađeni u hrom (srebrnoj) boji.

Sigurnosna vrata model Tal sa jednom bravom Vam preporučujemo za vaš objekat iz razloga što poseduje odličan odnos između cene i kvaliteta istih.

Kupovinom naših sigurnosnih vrata imate i mogućnost ugradnje istih. Ugradnja vrata može biti bravarska ili kompletna.