+381 11 318 82 81
+381 11 347 69 00
+381 65 827 74 05
+381 65 239 35 57

Sigurnosna Vrata

Sigurnosna vrata se u današnje vreme više ne smatraju luksuzom, već slobodno možemo reći potrebom da se ona kao standardna vrata ugrađuju prilikom izgradnje novih stambenih i poslovnih objekata. Sigurnosna vrata nam pored osnovne namene da spreče neovlašćeni ulazak u prostor dodatno pružajui toplotnu i zvučnu izolaciju, o čemu se u današnje vreme vodi sve više računa. Buka iz hodnika zgrade, lupnjava komšijskih vrata, produvavanje kroz drvena vrata su samo par prednosti sigurnosnih vrata u odnosu na drvena ulazna vrata. Takođe statistički podaci nam govore da se najveći deo provala u stanove vrši kroz ulazna vrata (preko 90%) pa stoga na vreme treba razmiljati o bezbednosti našeg doma. Takođe sigurnosna vrata koja prodaje preduzeće Talaris iz Beograda, naš dom mogu učiniti lepšim tj. upotpuniti naš enterijer a to nam dozvoljava širok spektar modela, boja i dezena sigurnosnih vrata.

Sigurnosna vrata
Sigurnosna vrata Talaris

Sigurnosna vrata obloge

Sigurnosna vrata iz naše ponude mogu biti sa ili bez drvenih dekorativnih spoljnih obloga. Sva sigurnosna vrata su u osnovi izrađena od čeličnog lima različitih debljina sa potrebnim unutrašnjim ojačanjima. Vrata koja su bez ukrasnih obloga su izrađena od 2 table čeličnog lima koji je spolja finalno plastificiran i ona su uglavnom iz uvoza i standardizovana sa osnovnim dimenzijama. Vrata koja su prekrivena drvenim dekorativnim oblogama su iz naše proizvodnje i ista se mogu prilagoditi većini otvora gde se ista i ugrađuju. Sigurnosna vrata mogu biti sa jednom ili sa dve sigurnosne brave. Glavna brava na vratima je sigurnosna i ista vrši zabravljenje u više tačaka (u zavisnosti od modela) dok se dodatna brava (dnevna brava) uglavnom koristi kada se nalazimo unutar stana – prostora, a ista u većini slučajeva poseduje leptir na cilindru za zaključavanje sa unutrašnje strane a što nam daje dodatni konfor prilikom samog rukovanja sa vratima. Brava na samim vratima može biti cilindrična (pri čemu se koriste cilindri sa kodiranim ključevima) ili brava sa kasa – sef ključem.

Sigurnosna vrata ugradnja

Za sve kupce naših sigurnosnih vrata smo obezbedili ugradnju istih na teritoriji Beograda a u dogovoru sa našim osobljem ista možemo isporučiti i ugraditi u bilo kom delu naše zemlje – Srbija. Montaža vrata može biti bravarska (bez malterisanja) ili kompletna (sa malterisanjem oko štoka).Na lokaciji grada Beograda se nalazimo na dve lokacije tako da je našim korisnicima olakšan pristup salonima koji se nalaze kako u starom tako i na Novom Beogradu.

Sigurnosna vrata Talaris lokacija

Više o samim modelima vrata i tehničkim karakteristikama možete pogledati